Opskrifter

Citronconfit

Torsdag, 24. marts 2011af Redaktion
Store, solmodne citroner, der koges møre i vand og sukker, er en rigtig delikatesse med kraftig smag

2 store, økologiske citroner
3 dl vand
250 g sukker

TIP

Kogetiden er lang, men det passer sig selv. Brug citronerne som fyld i kager, til is, pynt på tærter og i lagkager.

Skyl citronerne og skær dem i tynde skiver. Fjern kernerne og læg citronerne i blød i vandet 6-8 timer. Tilsæt sukker og kog citronskiverne klare ved jævn til svag varme i ca. 2 timer. Hæld citronerne i et skoldet glas og opbevar dem koldt.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Citron-pannacotta med florentinere
Citrussalt
Citrusdessert med fromage, sorbet og karamelknas




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop